Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kerrie-kippensoep recept
Kerrie-kippensoep recept

Kerrie-kippensoep


Ingrediënten


Bereidingswijze


Fruit de sjalot met de knoflook, de kerrie en de chilipeper zachtjes in wat boter. Strooi de bloem erover en bak even mee. Voeg er bouillon bij tot soepdikte. Voeg de wortelplakjes en de rijst toe. Kook dit ca. 20 minuten tot de rijst gaar is. Doe nu de stukjes kipfilet erbij en maak de soep op smaak met peper en citroensap. Als de soep te dik is evt. verdunnen met wat water.

Serveersuggesties

Serveer met grof brood.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kerrie-kippensoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven