Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Humpkessoep recept
Humpkessoep recept

Humpkessoep


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook het varkensvlees (verseworst) en het bovenbeen een halfuurtje in een ruim water. Was de snijbonen en soepgroente, snijd de bonen in stukjes (Humpkes) van ongeveer anderhalve centimeter, even eens gebeurt dit met de soepgroente en de geschilde aardappels. Haal het vlees uit de pan en verwijder het vet en bot en snijd het vlees aan kleine stukjes. Giet het vleesnat door een schone doek in een andere pan. Voeg daar aan toe de humkes bonen, aardappel en groente, het vlees en de maggi blokjes. Laat dit alles nog een half uur koken en serveer het met speldbrood. (verkrijbaar bij de warme bakker, meestal wel op bestelling). Smakelijk eten!

Allergenen Informatie

Voor dit humpkessoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Humpkessoep heeft een gemiddelde waardering gekregen van 6 / 10 in 1 recensie

  • Ik doe er op het laatst, in het bord,nog uitgebakken spekjes bij. Het kan ook op vegetarische wijze, dan zonder vlees met groentebouillon-poeder of -blokjes.De niet vegetarier kan er dan spekjes bij ... Lees reactie
    Bezoeker gaf dit recept op 3 september 2011 3 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven