Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hongaarse goulashsoep recept
Hongaarse goulashsoep recept

Hongaarse goulashsoep


Ingrediënten


17

Bereidingswijze


Wrijf het vlees in met zout, peper een gepureerde knoflook. Smelt 30 gram reuzel in een pan. Bak daarin eerst de runderpoulet en als deze bruin kleurt de varkenspoulet. Fruit de gesneden uien. Voeg vervolgens de gesneden paprika's toe. Voeg 1 eetlepe zoete- en 1/2 eetlepel pittige paprikapoeder toe. Roer het geheel om. Laat langzaam water toe. Ontvel de tomaten, snijd deze in grove stukken en voeg deze toe. laat het geheel 1 uur koken. Snijd het rookspek en voeg dit samen met karwijzaad toe aan de soep. Laat de soep nog 1/2 uur koken. 10 minuten voor het opdienen. Maak van het ei en de bloem een deeg. Pluk pluimpjes uit het deeg en doe deze in de soep.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit hongaarse goulashsoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
  Lees de column van Hilde Tjakka, chia!
  De populariteit van chia reikt inmiddels verder dan de natuurwinkel. We hebben namelijk ontdekt dat slechts een paar zaadjes al een enorme boost aan eiwitten, voedingsvezels en gezonde vetzuren geven. Bovendien kan het helpen bij afvallen omdat het een vol gevoel geeft. Maar deze Superman onder de superfoods kan helaas ook negatieve gezondheidseffecten teweegbrengen.

  Lees verder Meer columns
  Meedoen!

  gratis tas

  bij invoer van 5

  eigen recepten!

  Gratis Inschrijven