Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hartige bruinebonen mix soep recept
Hartige bruinebonen mix soep recept

Hartige bruinebonen mix soep


Ingrediënten


Bereidingswijze


Zet de pan op met ongeveer 3 liter water doe de kruidnagels en laurierblad er bij wacht tot water kookt. Doe de mergpijp erbij met de bouillonblokken, aantal stukjes aardappels en de helft van de bonen. Dan wachten tot de mergpijp gaar is. Snij ondertussen de groente etc in stukjes. Haal de mergpijp die eruit samen met de kruidnagels en laurierblad. Pak de staafmixer en maal het fijn haal de merg uit het bot. Doe dat samen met de rest van de bonen en aardappels weer in de pan net als de kruiden. Bak de spekjes en de groentes en uien. Voeg die dan toe, de rookworst in stukjes en doe die erbij. Vind je de soep iets te dun kun je er nog maizena gebruiken, maar meng 1 eetlepel met 2 eetlepels koud water en als laatst de vermicelli even door laten koken en klaar.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit hartige bruinebonen mix soep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven