Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Groentetomatensoep recept
Groentetomatensoep recept

Groentetomatensoep


Ingrediënten


Bereidingswijze


Zet 2,5 liter water op breng het aan de kook. Voeg de bouillonblokjes toe en breng het samen aan de kook. Voeg de verse worst toe en draai van het gehakt balletjes. Voeg de soepgroente en de balletjes toe. Haal de verse worst uit de soep en snijd het in stukjes. Voeg de mix voor tomatensoep toe en de stukjes verse worst en de vermicelli. Laat het nog even 12 minuten doorkoken en klaar is je soep. Eet smakelijk.

Allergenen Informatie

Voor dit groentetomatensoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven