Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Goulashsoep recept
Goulashsoep recept

Goulashsoep


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verhit wat olie in een koekenpan en bak het vlees hierin in kleine porties aan. Doe het vlees in een soeppan. Snijd de groenten fijn.
Bak de groenten in het braadvet even aan en doe ze dan ook in de soeppan.
Voeg de gezeefde tomaten, de zilveruitjes en de augurken toe.
Schenk de ossenstaartsoep erbij en breng op smaak met zout, peper en paprikapoeder. Leg een deksel op de pan en laat de soep ca. 1 1/2 uur zachtjes koken.
Als het vlees gaar is voeg dan het blik bospaddenstoelen toe, voeg ook de bouillon toe en laat nog even zachtjes doorkoken. Voeg naar smaak extra zout en peper toe.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit goulashsoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven