Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Erwtensoep recept
Erwtensoep recept

Erwtensoep


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe het soepvlees 5 kwartier in een snelkookpan met peper. het vlees uitnemen, het kookvocht laten afkoelen en eventueel vet verwijderen (door zeef). Intussen de erwten goed " wassen". De soepgroenten in een kookpot doen en daarna het kookvocht van het soepvlees toevoegen. De gewassen erwten en water toevoegen en aan de kook brengen. Op een klein vuur nog 5 kwartier laten pruttelen. Het soepvlees klein snijden. De soep mixen met een staafmixer en tenslotte het fijngesneden soepvlees toevoegen.

Serveersuggesties

Gelderse rookworst in kwartjes gesneden toevoegen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit erwtensoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven