Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Erwtensoep


Ingrediënten


Bereidingswijze


Zet het vlees (behalve rookworst) met de spliterwten in ruim water op en laat het zachtjes koken (regelmatig roeren) Haal het vlees eruit als het gaar is en snijdt het aan stukjes. Snijd ondertussen de groente en voeg het na een uur toe. De rookworst en de bouillonblokjes dan ook toevoegen. Het laatste kwartiertje de julienne soep toevoegen. Totaal kooktijd ongeveer 1 uur. Aan het eind het gesneden vlees toevoegen en eventueel wat zout. Tijdens afkoelen regelmatig omroeren!

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit erwtensoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven