Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Courgettesoep met spekjes, prei, wortel, tuinboontjes en ui recept
Courgettesoep met spekjes, prei, wortel, tuinboontjes en ui recept

Courgettesoep met spekjes, prei, wortel, tuinboontjes en ui


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Klein laagje water aan de kook brengen. Bouillonblokjes erbij doen. Courgettes in kleine stukjes snijden en toevoegen aan het kokende water. Als de courgette prut geworden is met staafmixer mixen tot het 1 geheel geworden is. In aparte pan de spek uitbakken, het uitje fruiten en groenten roerbakken. Daarna toevoegen aan gemixte courgettes. Goed roeren en met peper (evt snufje zout) op smaak brengen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit courgettesoep met spekjes, prei, wortel, tuinboontjes en ui recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven