Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bruine bonensoep recept
Bruine bonensoep recept

Bruine bonensoep


Ingrediënten


Bereidingswijze


Zet in een grote soeppan de speklapjes op met water en maggiblokjes (1 2). Regelmatig afschuimen. De gesnipperde uien en de spekblokjes bakken in wat boter. Zodra de speklapjes gaar zijn, doe je er de prei, knolselderij, gebakken uien, spekblokjes, aardappels en bruine bonen bij. Dit laat je op een laag vuur pruttelen tot het gaar is. Het pakje soep aanmaken met water. Goed losroeren en toevoegen aan de soep. Als laatste de rookworst en het gesneden groen van de selderij. Door laten pruttelen tot de worst goed heet is. Lekker met donkerboeren bruinbrood.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit bruine bonensoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven