Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bonensoep de luxe recept
Bonensoep de luxe recept

Bonensoep de luxe


Ingrediënten


Bereidingswijze


Prei snijden en wassen. Uien klein snijden. Rookworst en metworst snijden. Gehaktballetjes draaien (gehakt wel lekker kruiden). Pan met ongeveer 3 liter water opzetten en de pakjes ossenstaart onder af en toe roeren laten koken. 5 vleesbouillon blokjes erbij. Prei en uien in de wok of grote koekenpan fruiten (niet bruin laten worden). De bruine bonen erbij doen en goed mengen. Als alles goed warm is, bij de soep doen. Goed roeren. Rookworst, metworst en gehakt toevoegen. Eventueel 2 kruidenbuiltjes toevoegen. Half uurtje zachtjes laten koken.

Serveersuggesties

Ossenstaart soep van Honig smaakt het beste. Metworst moet wel pittig zijn. Prei en uien kan ook meer echter dat is uw persoonlijke smaak.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit bonensoep de luxe recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven