Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bloemkoolsoep recept
Bloemkoolsoep recept

Bloemkoolsoep


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de bloemkool in kleine roosjes. Zet intussen 3 liter water op en trek bouillon van het mergpijpje en het rundvlees en voeg wat zout toe. Kook de bloemkool voor, ongeveer 15 minuten. Als de bloemkool gaar is, goed afgieten. Draai van het gehakt soepballetjes en doe er ook wat zout en peper in. Snijd de bosuitjes in snippertjes. Haal het mergpijpje uit de pan en lepel deze leeg. Doe het merg terug in de pan. Voeg nu de gehaktballetjes toe en wat vermicelli. Na 10 minuten de bloemkool toevoegen met wat nootmuskaat en laat het nog 10 minuten op een laag pitje staan. Tip : Voeg een scheutje room toe. Eet smakelijk.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit bloemkoolsoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven