Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aardappel-bonensalade recept
Aardappel-bonensalade recept

Aardappel-bonensalade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schrap de krieltjes. Maak de sperzieboontjes schoon en breek ze in stukjes. Laat de tonijn uitlekken en prak het in stukjes. Snipper de sjalotjes. Halveer de krieltjes en kook ze in water met zout in 15 minuten bijna gaar. Giet ze af en laat ze iets afkoelen. Kook de sperzieboontjes in water met zout 10 minuten en giet ze af. Meng de olijfolie met azijn, mosterd en zout tot een dressing. Halveer de krieltjes nog een keer en meng ze met de sperzieboontjes en ui. Meng de dressing door de salade. Voeg de tonijn en peterselie toe en meng het gerecht voorzichtig door elkaar.

Allergenen Informatie

Voor dit aardappel-bonensalade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven