Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
6 soorten uiensoep recept
6 soorten uiensoep recept

6 soorten uiensoep


Ingrediënten


3

Bereidingswijze


Pel de uien en snijd ze in dunne ringen snijd de paprika in kleine stukjes,en hak de knoflook en kruiden fijn. Doe de kruiden wel apart, dat is voor later. Weeg 45 gram bloem af en 50 gram bakboter doe 2 liter koud water apart in een andere pan voor de bouillon.
Smelt de boter in een pan met dikke bodem en voeg de ui en paprika toe. Bak de ui en paprika op laag vuur onder af en toe roeren 25 minuten, of totdat de uien diep goudbruin zijn en beginnen te karameliseren.
Voeg de knoflook en de bloem toe en blijf 2 minuten roeren tot het een dikke brei word. Voeg nu langzaam en al roerend de bouillon die je al apart hebt gekookt toe voeg daarna de rest van de kruiden toe en laat de soep dan nog even doorkoken ongeveer half uurtje.

Serveersuggesties

Heerlijk met stokbrood.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit 6 soorten uiensoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven