Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zeevruchtensalade recept
Zeevruchtensalade recept

Zeevruchtensalade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Plet de knoflook fijn. Snijd de champignons in plakjes. Snijd de peultjes in kleine stukjes. Hak de uien fijn. Snijd de zalmfilet in stukjes. Verhit de boter in een koekenpan en roerbak de zeevruchten gaar. Schep ze uit de pan. Verhit de olijfolie in de zelfde pan en roerbak de knoflook met champignons en peultjes tot ze mals zijn. Voeg de zeevruchten met uitjes, zalm, rijst, peterselie en citroensap toe. Warm het geheel al roerend door. Bestrooi het gerecht met geraspte kaas.

Allergenen Informatie

Voor dit zeevruchtensalade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven