Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zalmsalade met mango en avocado recept
Zalmsalade met mango en avocado recept

Zalmsalade met mango en avocado


Ingrediënten


Bereidingswijze


Dressing:
3 eetlepels olijfolie, 2 teentjes knoflook en de citroensap met een blender mixen. Voeg peper en zout naar smaak toe, maar niet te veel zout i.v.m. de zalm.

Verwijder de zaadjes van de peper en snijd ze in dunne ringetjes. Schil de mango en avocado's, verwijder de pitten en snijd het vruchtvlees in plakjes. Meng alles goed in en schaal en omroeren.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit zalmsalade met mango en avocado recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven