Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Warme salade met biefstuk en zongedroogde tomaten recept
Warme salade met biefstuk en zongedroogde tomaten recept

Warme salade met biefstuk en zongedroogde tomaten


Ingrediënten


Bereidingswijze


Masseer de biefstukken in met zwarte peper en de olie van de zongedroogde tomaten. Snijd de tomaten in reepjes en de champignons in vieren. Maak een dressing van de azijn, mosterd, mayonaise, tomatenpuree en wat tomatenolie. Bak het vlees en de champignons. Serveer het vlees op een bedje van sla en tomaatjes, met de champignons en serveer de dressing erbij. Eet het brood daarbij in repen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit warme salade met biefstuk en zongedroogde tomaten recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven