Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Waldorfsalade met kip recept
Waldorfsalade met kip recept

Waldorfsalade met kip


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de kip in kleine blokjes. Kruiden met kipkruiden en rondom aanbakken op groot vuur. Op half vuur 15 minuten doorgaren, kip uit de pan halen en af laten koelen. Toevoegen in kom. Appel schillen, klokhuis verwijderen en in stukjes van 1 cm snijden (met citroensap besprenkelen tegen bruin worden). Ook in de kom doen. 4 tot 5 stengels bleekselderij wassen en in kleine ringen snijden. Ook weer in de kom doen. 1 handvol blanke rozijnen en 2 handen grof gehakte walnoten toevoegen. In een kommetje 3 eetlepels mayonaise, 1 eetlepel honing, 1 eetlepel rode wijnazijn en het sap van 1/2 citroen door elkaar mengen en door de "kominhoud" roeren. In een slabak de gemengde sla waaiervormig verdelen en de binnenkant vullen met het lekkers wat in de kom zit.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit waldorfsalade met kip recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven