Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Vlinderpastasalade recept
Vlinderpastasalade recept

Vlinderpastasalade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de pasta al dente gaar en giet deze in een vergiet. Snijd de salami in blokjes. Snijd de kerstomaatjes in halfjes of kwartjen. Als de pasta is afgekoeld, deze mengen met de aardappelsalade. De kerstomaatjes en salami er doorheen mengen. De rucola in kleinere stukken scheuren en ook erdoorheen mengen. Lekker met stokbrood en kruidenboter.

Allergenen Informatie

Voor dit vlinderpastasalade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven