Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Vegasla maar niet alleen voor vegetariŽrs


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de tofukaas in kleine blokjes van zoín halve centimeter en doe ze in een grote kom. Versnijd de pijpajuin, de komkommer en de champignons fijn en voeg ze bij de tofu. Als je de sla voor het diner maakt dan kan je de champignons eventueel weglaten. Zo is het síavonds voor iedereen lichter te verteren.

Voeg dan de gesteriliseerde erwten en de maÔs toe (voor mijn zoon voeg ik zeker genoeg maÔs toe omdat ze voor jongeren extra voedzaam en gezond is). Snijd de gesteriliseerde paprika ook in blokjes gelijk tofu. Daarna voeg je de sojasaus, de ketchup en de olie erbij en meng je alles goed door elkaar. Breng dan de sla op smaak met peper en, indien nodig, een beetje zout en zet de sla voor minstens ťťn uurtje in de koelkast​​.

Serveer de sla met donker brood of huisgemaakte broodjes.

Serveersuggesties

Hoewel deze salade voor vegetariŽrs is, als ik ze maak voor gasten dan versier ik ze op op een grote bord met rolletjes ham.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit vegasla maar niet alleen voor vegetariŽrs recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven