Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Tri-colore pastasalade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de pasta al dente. Giet deze af, in schaal doen en overgieten met wat extra vierge olijfolie. (vooral niet afspoeken met water, dat gaat ten koste van de smaak). Laat afkoelen. Kipfilet bestrooien met zout en versgemalen peper en in wat olijfolie gaar bakken. Daarna in smalle reepjes snijden. Pijnboompitten in droge pan roosteren. Veldsla wassen. Paprika's doormidden snijden, pitjes eruit, onder grill van oven op hoogste stand totdat buitenkant zwart geblakerd is. Laten afkoelen en velletje eraf halen. (Je kunt ook geroosterde paprika's uit een pot nemen, scheelt in tijd). Paprika's in smalle reepjes snijden. Champignons in smalle reepjes en even bakken in wat olie. Alle afgekoelde ingredienten door elkaar roeren. Afmaken met de dressing en eventueel zout en peper. Vlak voor opdienen parmesaanse kaas erover schaven.

Serveersuggesties

Lekker met stokbrood en kruidenboter.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit tri-colore pastasalade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven