Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spinaziesalade met lauwwarme groenten recept
Spinaziesalade met lauwwarme groenten recept

Spinaziesalade met lauwwarme groenten


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe de spinazie in een grote kom. Blancheer de groene asperge en de tuinbonen. Maak van lenteui, knoflook, olijfolie, azijn, peper en zout een dressing. Meng de nog warme groente met de spinazie. Voeg de feta en de dressing toe. Lekker met gepofte aardappel en een stukje vis. Tip: De groene groenten wissel ik na smaak en seizoen af. Zolang de groente knapperig blijft, kan bijna alles.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit spinaziesalade met lauwwarme groenten recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven