Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Snelle zomersalade recept
Snelle zomersalade recept

Snelle zomersalade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Beleg een schaal of eenpersoonsbordjes met de bladsla. Schep hierop de aardappelsalade en strijk dit glad of vorm met een ijsschep mooie bollen en rangschik dit op de schaal of bordjes. Verdeel mooie porties Macedonische groente over de schotel of bordjes. Snijd de overige ingrediŽnten naar verkiezing in plakjes of partjes en garneer hiermee naar hartelust de schotel of de bordjes. Maak er een mooi schilderijtje van en eet smakelijk.

Serveersuggesties

I.p.v. zult kan ook vis, kipfilet of kaas (afhankelijk van de smaak) gebruikt worden. De aardappelsalade kun je ook vervangen door huzarensalade of een andere soort waarin aardappelen verwerkt zijn.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit snelle zomersalade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven