Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Salade met bospaddestoelen recept
Salade met bospaddestoelen recept

Salade met bospaddestoelen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was de drie soorten sla. Snijd het fijn en doe dit in een bak of op je bord. Maak de bospaddenstoelen schoon en snijd ze in vier stukken.
Bak de bospaddenstoelen in wat boter. Als de bospaddenstoelen gebakken zijn die je er circa 2/3 eetlepels oestersaus bij. Nog even op het vuur laten.3.5 minuten en ze zijn klaar. Je kunt ze op het bord mooi bovenop de sla leggen En in een bak zou ik het erdoorheen roeren.

Serveersuggesties

Je kunt natuurlijk in de sla nog tomaat, komkommer of pijnboompitten doen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit salade met bospaddestoelen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven