Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rosbief-krieltjessalade recept
Rosbief-krieltjessalade recept

Rosbief-krieltjessalade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de bosuitjes in ringetjes. Verwijder de worteltjes van de veldsla. Verwarm de teentjes knoflook met schil in een steelpan in 50 mililiter olijfolie tot ze zacht zijn. Kook intussen de krieltjes gaar. Meng het sinaasappelsap met mosterd, honing en zout in een steelpan tot een dressing en kook het geheel tot de helft in. Pel de teentjes knoflook. Meng de knoflook met knoflookolie, 50 mililiter olijfolie, ingekookte sap, mosterd, honing en zout tot een dressing. Meng de krieltjes met bosuitjes door de dressing. Verhit de rest van de olijfolie in een braadpan. Bestrooi de rosbief met zout en bak hem rondom bruin. Laat de rosbief op laag vuur in 15 minuten rosť pruttelen. Neem het vlees uit de pan en laat het even onder alu-folie rusten. Verdeel de veldsla over 4 borden. Schep de krieltjes op de sla. Snijd de rosbief in plakken en verdeel ze over het gerecht.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit rosbief-krieltjessalade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven