Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rijstsalade met kip en paprika recept
Rijstsalade met kip en paprika recept

Rijstsalade met kip en paprika


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Roer 1 eetlepel olie met kerrie, peper en zout door elkaar en bestrijk hiermee de kipfilet. Rooster/ bak de kipfilet bruin en gaar in ca. 15 minuten, laten afkoelen en in kleine stukjes snijden. Kook de rijst en laat hem afkoelen. Klop een dressing van de rest van de olie, mayonaise en ketchup. Schep de rijst met de ui, paprika, de uitgelekte mais, de bosuitjes, de kip en de dressing door elkaar. Laat een paar uur in de koelkast marineren.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit rijstsalade met kip en paprika recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven