Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pennesalade met cherrytomaatjes recept
Pennesalade met cherrytomaatjes recept

Pennesalade met cherrytomaatjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de bosuitjes in ringetjes. Halveer de cherrytomaatjes. Kook de penne volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar, giet de pasta af en laat hem uitlekken. Meng de olie met azijn en zout, schenk het direct door de pasta en laat hem afkoelen. Snijd de mozzarella in kleine stukjes. Voeg de bosuitjes met mozzarella en cherrytomaatjes toe aan de pasta. Verwijder de worteltjes van de veldsla en snijd het wat kleiner. Verdeel de veldsla over de pennesalade.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit pennesalade met cherrytomaatjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven