Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pastasalade met zalm en rucola recept
Pastasalade met zalm en rucola recept

Pastasalade met zalm en rucola


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de farfalle in water met een bouillonblokje volgens gebruiksaanwijzing verpakking beetgaar, voeg na 5 minuten koken de doperwtjes toe.
Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan goudbruin. Laat afkoelen.
Pureer in een blender of keukenmachine de tomaten met wat olijfolie, voeg het citroensap, de basilicum en de peterselie toe. Maak er een grove tapenade van.
Breng op smaak met zout en de peper.
Snijd de olijven in plakjes.
Giet de farfalle en de doperwten af en laat ze onder koud stromend water goed koud worden en laat goed uitlekken.
Voeg de tapenade, de olijven, de rucola, de olijven en de zalmblokjes toe aan de farfalle-doperwten en schep alles goed door elkaar. Doe de helft van de kaas en de helft van de rucola door de farfalle-doperwten en garneer met de overige kaas en de rucola.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pastasalade met zalm en rucola recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven