Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Mix van erwtjes. koude aardappelen,uitjes,look, en sla recept
Mix van erwtjes. koude aardappelen,uitjes,look, en sla recept

Mix van erwtjes. koude aardappelen,uitjes,look, en sla


Ingrediënten


Bereidingswijze


Sla wassen, drogen en snijden in reepjes. Erwtjes (vers), even blancheren (kort koken 5 minuten). Erwtjes uit blik gewoon eerst even afspoelen. Ui fijn snijden. Knoflook fijn snijden. Aardappelen koken en laten afkoelen. Mayonaise er doorheen mengen en kruiden met herbamare kruiden original. Ideaal tijdens warme dagen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit mix van erwtjes. koude aardappelen,uitjes,look, en sla recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven