Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Maaltijdsalade tonijn (blik) recept
Maaltijdsalade tonijn (blik) recept

Maaltijdsalade tonijn (blik)


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Snijd alle groenten in grove stukken, laat de mais uitlekken en verdeel alles samen met de sla over twee grote borden. Rooster de pijnboompitten in een pan bruin. Bak de spekreepjes goed uit en doe op het laatst de tonijn erbij. Alles mooi op de borden leggen en ervoor zorgen dat je voldoende "vocht" van de spekjes en tonijn over de salade doet voor de smaak.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit maaltijdsalade tonijn (blik) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven