Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Maaltijdsalade kipbloemkool recept
Maaltijdsalade kipbloemkool recept

Maaltijdsalade kipbloemkool


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd het gare kippenvlees in gelijke stukjes. Maak de bloemkool schoon en verdeel deze in kleine roosjes. Kook de bloemkoolroosjes in 3.5 minuten beetgaar. Laat de bloemkoolroosjes uitlekken en afkoelen. Maak de prei schoon en snijd deze in smalle ringen. Meng voor de dressing de yoghurt met de fijngeprakte banaan, het citroensap, de kerriepoeder, peper, zout en bieslook. Was de appel, verwijder het klokhuis en snijd de appel in dunne schijfjes. Was de sla. Sla deze droog in een slacentrifuge of slamandje en verdeel de sla in kleine stukjes. Meng de stukjes kip, de bloemkoolroosjes, ringen prei, schijfjes appel en stukjes sla met de dressing. Garneer met reepjes paprika.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit maaltijdsalade kipbloemkool recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven