Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Maaltijd salade met aardappel, tonijn, paprika, tomaat en ui recept
Maaltijd salade met aardappel, tonijn, paprika, tomaat en ui recept

Maaltijd salade met aardappel, tonijn, paprika, tomaat en ui


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snidj alle groenten fijn en mix dit met flink wat olijfolie, de saladekruiden, knoflookpoeder en wat suiker. Voeg hierna de gembersiroop toe. Laat dit ongeveer 1 uur staan zodat alles goed in elkaar trekt. Snijd ondertussen de sla klein. Doe hierover wat slasaus en een flinke dot olijfolie. Strooi er wat kruidenzout over. Laat ook dit ongeveer een uur staan. Bak de aardappelblokjes in de olijfolie en wanneer deze gaar zijn, laat je ze afkoelen. Wanneer je knakworstjes gebruikt snijd je deze tegelijk met de groenten en doe je deze bij de groenten. Wanneer je tonijn gebuikt doe je deze er net voor het opdienen pas bij. Voor het opdienen doe je alles in een grote schaal en mix je dit.

Serveersuggesties

Lekker met een glaasje witte wijn. Je kunt ook de aardappelblokjes vervangen door gebakken aardappels.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit maaltijd salade met aardappel, tonijn, paprika, tomaat en ui recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven