Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Lauwe aardappelsalade met asperges en zalm recept
Lauwe aardappelsalade met asperges en zalm recept

Lauwe aardappelsalade met asperges en zalm


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de asperges met een dunschiller vanaf de kop naar beneden. Haal het houtachtige uiteinden eraf. Kook asperges gaar in 15 minuten. Snijd aardappelen in kleine blokjes, in 10 minuten gaar koken. Meng sour cream, wijnazijn en fijngeknipte dille. Breng op smaak met peper en zout. Roer mengsel en zalm door aardappelen. Pel de eieren, snijd in stukjes en meng door de aardappelen. Schep asperges met salade op de borden.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit lauwe aardappelsalade met asperges en zalm recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven