Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kruidensalade met asperges en gepocheerd ei recept
Kruidensalade met asperges en gepocheerd ei recept

Kruidensalade met asperges en gepocheerd ei


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng de ingrediŽnten voor de marinade. Leg de stukjes asperges erin en laat 30 minuten marineren. Pocheer de eieren: Doe een ei in een kopje. Vul en steelpannetje met water, breng aan de kook en doe er de azijn bij. Zet het vuur uit. Laat het ei voorzichtig in het water glijden en laat ongeveer 6 pocheren. Het eigeel moet nog zacht aanvoelen. Schep met een schuimspaan het ei er voorzichtig uit. Herhaal dit met de anderen 3 eieren. Meng de kruiden en de sla en de zeekraal goed door elkaar en verdeel over 4 borden. Leg in het midden van de sla voorzichtig de eieren. Verdeel de asperges erover en gebruik de marinade als dressing.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kruidensalade met asperges en gepocheerd ei recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven