Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Krieltjessalade met haricots verts recept
Krieltjessalade met haricots verts recept

Krieltjessalade met haricots verts


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de eieren hard en snijd ze in vieren. Snijd de tomaten in dunne partjes. Kook de krieltjes volgens de aanwijzing op de verpakking gaar, giet ze af, kook ze droog en laat ze afkoelen. Kook de haricots verts in 15 minuten gaar, giet ze af en laat ze afkoelen. Bestrijk de tonijnsteaks met de extra olijfolie. Grill de tonijnsteaks in een grillpan 3 minuten aan beide kanten bruin en gaar. Meng de olijfolie met azijn en zout. Meng de krieltjes met haricots verts en tomatenpartjes in een kom en sprenkel de dressing erover. Verdeel de salade over 4 borden en garneer met de olijven en partjes ei. Leg op elke salade een tonijnsteak.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit krieltjessalade met haricots verts recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven