Haringsalade

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Bereidingswijze

  1. Kook de hard, laat ze schrikken en pel ze.
  2. Snijd 2 fijn.
  3. Snijd de rode , de , de en de in stukjes van 5 mm.
    Pel en snipper de .
    Was de , verwijder de klokhuizen en snijd de in stukjes van 5 mm.
  4. Hak de grof.
    Snijd de haringen in de lengte doormidden en snijd ze dan in stukjes van 1 cm breed.
    Roer alle ingrediënten, behalve de 4 hele doorelkaar.
  5. Maak het geheel nog wat smeuïger door wat augurkennat toe te voegen.
  6. Zet afgedekt 1 nacht in de koelkast
    Meng de volgende dag 3 eetlepels warm water door de en roer dit door de salade.
  7. Halveer de rest van de en garneer de salade ermee.
  8. Bestrooi met de .
25
25
25

Variaties op Haringsalade

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Haringsalade
VariatieAantalGang
Haringsalade4Vis en schaaldieren
Rode haringsalade2Salades
Haringsalade met sinaasappel en avocado1Vis en schaaldieren

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in worst
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in worst en mayonaise
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • worst en mayonaise kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in worst en mayonaise
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in mayonaise
  • walnoten is niet geschikt voor een noten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van lactose kunnen voorkomen in mayonaise
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in worst en mayonaise
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
879 kcal
43%3516 kcal
Vetten
60 g.
86%240 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
48 g.
18%192 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Haringsalade