Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Griekse maaltijdsalade recept
Griekse maaltijdsalade recept

Griekse maaltijdsalade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de komkommer schoon en snijd deze in kleine stukjes
snijd de tomaten in kleine stukjes
versnipper de ui.
snijd de paprika in kleine stukjes.
Doe de paprika, ui, komkommer en de tomaten in een glazen schaal.
maak een dressing aan van 6 eetlepels olijfolie, 1 eetlepel azijn een theelepel basilicum en een theelepel organo. meng dit goed door elkaar. Schenk de dressing over de salade.
Snijd de feta in kleine stukjes en meng deze door de salade. Maak de salade af met ongeveer 12 olijven. Schep deze door de salade

Serveersuggesties

Deze salade is heel erg voedzaam en kan dus als maaltijdsalade worden gebruikt. Maar smaakt als bijgerecht uitstekend bij gegrild vlees.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit griekse maaltijdsalade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven