Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Granaatappel groene linzensalade recept
Granaatappel groene linzensalade recept

Granaatappel groene linzensalade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bereiden: Linzen met zout in water 20 minuten gaarkoken. Afspoelen in een zeef onder de kraan met koud water en uit laten lekken. Ondertussen de granaatappelstukjes losmaken. Rammenas in kleine dunne reepjes snijden. Koriander, peterselie en knoflook in keukenmachine kleinsnijden. Alles in een grote kom doen en mengen. Giet de dressing erover en meng nogmaals. Ik heb dit met Turks brood en verschillende soorten humus en tapenades geserveerd.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit granaatappel groene linzensalade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven