Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Deegwarensalade met zalm recept
Deegwarensalade met zalm recept

Deegwarensalade met zalm


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de deegwaren gaar volgens de omschrijving van de fabrikant op de verpakking. Spoel ze af met koud water en laat ze uitlekken. Snijd de tomaat en de radijsjes in kleine stukjes. Meng de uitgelekte deegwaren met de zalm, tomaat, de radijsjes en de verse kruiden. Leg de gewassen en drooggeslingerde slabladeren op het bord en verdeel de salade hierop. Maak het sausje klaar door de olie, de kruidenazijn, peper en zout door elkaar te kloppen en giet het sausje over de salade.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit deegwarensalade met zalm recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven