Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
De allerlekkerste tabouleh (couscoussalade) op Sara's manier recept
De allerlekkerste tabouleh (couscoussalade) op Sara's manier recept

De allerlekkerste tabouleh (couscoussalade) op Sara's manier


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de couscous klaar zoals op de verpakking (het moet mooi droog en rul worden) en laat helemaal afkoelen, zet weg in de koelkast.
Snijd de bosui in fijne ringetjes en marineer in de saladekom in olijfolie, azijn, peper en zout. Voeg fenegriek en oregano naar smaak toe. Voeg een mespuntje komijn toe.
Snijd de komkommer, tomaat en paprika in blokjes en gooi bij de bosui. Schep door. Hak de slamix en de blaadjes van 3 takjes munt fijn en voeg dit ook toe.
Rooster de pijnboompitten en/of amandelschaafsel, snijd de feta in kleine blokjes en doe in de saladekom samen met de rozijnen, kikkererwten, oude kaas en sinaasappelschaafsel. Schep goed door.
Meng de afgekoelde couscous er door tot alles mooi verdeeld is en er geen klonten couscous meer zijn.

Serveersuggesties

Het liefst niet ijskoud opdienen, maar op kamertemperatuur! Dan komen de smaken veel beter tot zijn recht.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit de allerlekkerste tabouleh (couscoussalade) op sara's manier recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven