Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Bonte salade met kaassticks


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de kaas in repen van 2 centimeter. Strooi de bloem, gemengd met paprikapoeder, in een diep bord. Klop de eieren met 2 eetlepels water los in een tweede diep bord. Strooi het paneermeel op een derde bord. Wentel de kaasrepen eerst door de bloem, dan door het ei en daarna door het paneermeel. Leg de kaasrepen naast elkaar op een bord en zet circa 15 minuten in de diepvries zodat de paneermeel goed hecht.
Meng de sla met de paprika, venkel, appel en dressing. Verhit de boter in een koekenpan met anti-aan bak laag en bak de kaassticks in 2.5 minuten rondom goudbruin. Bak de sticks niet te lang, dan loopt de kaas uit de paneerlaag. Serveer de kaassticks op de salade en serveer er grof bruinbrood met walnoten- tapenade bij.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit bonte salade met kaassticks recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven