Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Biefstuk met laagjessalade recept
Biefstuk met laagjessalade recept

Biefstuk met laagjessalade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Roer de zure room, de melk, de witte wijnazijn en de mosterd door elkaar Breng de dressing op smaak met zout, peper en een beetje suiker. Maak de komkommer schoon en schaaf in dunne plakken. Schil en was de wortels. Rasp de wortels, maak de sla schoon en snijd in repen. Doe de voorbereide sla-ingredienten afwisselend in een hoge slakom en sluit af met de saus. Pel de ui en snijd hem in ringen. Snijd het vlees in reepjes. Bak de reepjes ca. 3 minuten rondom in de hete olie en bak de uiringen mee. Breng het vlees op smaak met zout en peper en leg op de salade.

Serveersuggesties

Lekker met ciabattabrood.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit biefstuk met laagjessalade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven