Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Antwerpse salade recept
Antwerpse salade recept

Antwerpse salade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Breng water met een weinig zout aan de kook. Laat hierin de worsten zachtjes gaar koken. Borstel de aardappelen even en kook ze ongeschild gaar. Pel ze en snijd in ronde schijfjes. Klop een lekkere vinaigrette van 1 deciliter bouillon, olie en azijn. Kruid met peper. Meng de aardappelen met de vinaigrette, de fijngesnipperde ui en de fijngehakte peterselie. Verdeel dit mengsel over de borden. Verwijder het vel van de worst en snijd ze in 5 schijfjes. Schik ze op de aardappelen in de vorm van een hand. Garneer ze met kleine stukjes tomaat, mosterd en mayonaise. Versier nog met een takje peterselie.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit antwerpse salade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven