Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aardappelsalade met appel, avocado en pecannoten recept
Aardappelsalade met appel, avocado en pecannoten recept

Aardappelsalade met appel, avocado en pecannoten


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Aardappelen met schil in parten snijden en vermengen met 1 eetlepel olijfolie. Leg ze op een bakplaat en bak ze in 37.5 minuten gaar. Appels goed wassen en met schil verwerken. In 4 parten snijden en vervolgens in plakken van 5 mm dikte snijden. Snijd avocado in de lengte doormidden en verwijder pit en schil. Snijd ze in de breedte in plakken van ca. 5 mm dikte en overstrooi ze met citroensap. Rooster de pecannoten in de koekenpan. Meng de olie en azijn in een bekken. Doe hierbij de aardappels, appels en avocado. Luchtig mengen zodat het geen plakkerige salade wordt. Op smaak brengen met zout & en peper. Voeg als laatste de gebruneerde pecannoten toe.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit aardappelsalade met appel, avocado en pecannoten recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven