Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aardappel-preisalade recept
Aardappel-preisalade recept

Aardappel-preisalade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de prei in dunne ringetjes. Kook de krieltjes in water met zout in 15 minuten gaar. Giet ze af en laat ze afkoelen. Schenk 1 liter kokend water over de prei en spoel het af onder koud water. Laat de prei goed uitlekken. Meng de yoghurt met mayonaise, kerriepoeder en zout tot een sausje. Halveer de krieltjes en schep ze met de prei door de dressing. Zet de salade tot gebruik afgedekt in de ijskast.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit aardappel-preisalade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven