Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Lasangne recept
Lasangne recept

Lasangne


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bak het gehakt in wat boter of olie(kruimelen) zout en peper erop.
de fijngenipperde ui en knoflook erbij. Dan de oregano erbij en de tomatenpuree en de tomatenblokjes. De champignons ook erbij. Dit even meekoken en binden met allesbinder.
De champignons schoonmaken en in stukjes snijden en in een beetje water met het bouillontablet erbij even koken.

BECHAMELSAUS MAKEN:
2 eetlepels margarine smelten 3 eetlepels bloem erbij, goed roeren dan wat koude melk erbij en dan de bouillon van de champignons heel goed roeren en kijken dat het nog een stevige saus is. In een vuurvaste schaal eerst een bodempje bechamelsaus doen dan lasagne erover. dan een laag gehaktmassa zodat de lasagne goed bedekt zijn. Daaroverheen wat van de Parmezaanse kaas. Dan weer een laag bechamelsaus, lasagnebladen en gehaktmassa en Parmezaanse kaas.

Allergenen Informatie

Voor dit lasangne recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven