Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Lasagne met andijvie recept
Lasagne met andijvie recept

Lasagne met andijvie


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven op 200 graden voor.
Voor de saus:
Hak de knoflook teentjes en de uien fijn.
Fruit deze 5 min op matig vuur en voeg de tomatenblokjes toe. Laat het geheel minimaal 15 pruttelen op zacht vuur. Breng op smaak met peper en zout.

Was de andijvie en snij deze fijn, kort roerbakken zodat deze knapperig blijft.
Snij de tomaten in plakjes van 0,5 cm dik.
Andijvie mengen met saus en de helft van de kaasrasp.
Dit om en om met de lasagnebladen in een ingevette ovenschaal doen.
Eindig met crème fraîche op de bovenste laag groentesaus.
Gratineer met de overige kaas en leg plakken gesneden tomaat erop. Besprenkel deze met wat olie.
Een half uur in de oven bakken.

Serveersuggesties

De lasagne kan je vervangen door bijvoorbeeld aardappelschijfjes.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit lasagne met andijvie recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven