Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Lamsstoofpot uit de slow cooker recept
Lamsstoofpot uit de slow cooker recept

Lamsstoofpot uit de slow cooker


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Verhit de olie in de koekenpan en bak het lamspoulet aan. Voeg aardappels en ui toe en fruit dit mee. Kneus de peperkorrels met de platte kant van een vleesmes of een spatel. Voeg vervolgens laurierblad, tijm, peperkorrels en (lams)fond toe. Niet warm laten worden. Doe het geheel over in de slowcooker. En laat 3 uur zachtjes stoven.
Voeg na 2 - 3 uur de prei toe. Breng het gerecht eventueel op smaak met zout en peper.

Bak de witte kool en wortel in de olie en breng het op smaak met peper, zout en een beetje kerrie.

Leg midden op een bord wat warme reepjes wortel en kool. Schep hieromheen het stoofvlees met de gebonden saus. Is de saus te dun voeg dan wat arrowroot of een ander bindmiddel toe.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit lamsstoofpot uit de slow cooker recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Lamsstoofpot uit de slow cooker heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Soms word ik best moe van die mensen die niet normaal kunnen doen. Welke malloot heeft nu Hymalayazout of grasroomboter of rauwmelkse boter in huis. Of het nu zo bijzonder lekkerder zal smaken met h... Lees reactie
    Martin gaf dit recept op 25 oktober 2014 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven