Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Lactose vrije macaroni met spinazie recept
Lactose vrije macaroni met spinazie recept

Lactose vrije macaroni met spinazie


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Smelt de helft van het bakvet en voeg de ham toe in fijne reepjes versneden.
Bestrooi met de bloem en roer tot een egale roux.
Voeg de melk toe en roer goed, eventueel met een klopper om brokjes te verhinderen.
Voeg de bouillon toe en nogmaals goed roeren.
Laat goed doorkoken tot het geheel begint te dikken.
Overgiet in een ander potje. (de bodem kan aankoeken door de bloem)
laat rusten en voeg de diepvries spinazie toe.
De spirelli gaarkoken in water met een lepel bakvet. (10min) en even laten rusten alvorens af te gieten.
De afgegoten spirelli met koud water spoelen.
De saus nog eens licht warmen.
Op het diep bord eerst de spirelli en overgieten met de saus en overstrooien met gemalen kaas.

Serveersuggesties

Kan ook met soya melk of diepvries spinazie met mozarella.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit lactose vrije macaroni met spinazie recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven