Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kung Som recept
Kung Som recept

Kung Som


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snufje zout aan de kokosmelk toevoegen en aan de kook brengen.
Garnalen 1 minuut meekoken en daarna er met schuimspaan uit scheppen.
Andere ingrediŽnten behoudens pepertjes en sjalotjes erin.
Saus over de garnalen lepelen.
Garneren met pepertjes en sjalotjes.

Serveersuggesties

Als je dat esthetisch bezien kunt verdragen, kun je ook alle ingrediŽnten in ťťn keer in de kokosmelk doen. Belangrijkste bij vis en dus ook garnalen is dat je deze niet langer dan strikt noodzakelijk in de hitte laat verkeren, zodat de eiwitten niet te zeer uitharden en de vis dus taai wordt.

Allergenen Informatie

Voor dit kung som recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven